Oferta cateringowa dla firm

MIWA oferuje Państwu profesjonalnie przygotowany catering na konferencje w Warszawie oraz okolicy, bez względu na ilość uczestników. Po wcześniejszych konsultacjach możemy przygotować zarówno drobne przystawki, jak i dwudaniowe obiady, które na pewno zasmakują każdemu. Do naszych potraw dobieramy tylko najświeższe składniki, dzięki czemu są one tak aromatyczne i pyszne.

Nasza oferta cateringowa dla firm nie ogranicza się jednak tylko do dostarczania jedzenia na konferencje. Posiadamy również specjalne menu z dwudaniowymi obiadami, które dowozimy do firm dla pracowników. Staramy się cały czas je aktualizować i poszerzać o produkty sezonowe, co wprowadza różnorodność do dań i sprawia, że są najwyższej jakości. Zapraszamy do zapoznania się z menu na najbliższe dni.

 

Codziennie dostarczamy obiady (zupa +II danie ) w lunch-boxach do firm według ustalonego menu:

MENU

TRZECI TYDZIEŃ MIESIACA 12.03-16.03.2018

DZIEŃ PIERWSZY-PONIEDZIAŁEK
– Zupa barszcz ukraiński,placki drożdżowe

– Makaron ,sznycle z indyka z sosem porowo-śmietanowym,surówka z czerwonej kapusty

DZIEN DRUGI-WTOREK

-Zupa pieczarkowa, sałatka makaron spaghetti ze swiezym ogórkiem i koperkiem z sosem jogurtowo-majonezowym.
-Makaron,gulasz wieprzowy z pieczarkami,surówka z kapusty pekińskiej z papryka i cebula.

DZIEŃ TRZECI-ŚRODA

-Zupa krupnik, placki ziemniaczane ze śmietana.

-Ziemniaki gotowane,kotlet rybny z dorsza ,surówka z białej kapusty.

DZIEŃ CZWARTY-CZWARTEK

-Zupa kalafiorowa, sałatka z kaszy gryczanej nie palonej z ogórkiem,groszkiem , szczypiorkiem ,cebulka czerwona i natka pietruszki.

-Ziemniaki,filet z kurczaka w sosie śmietanowo-migdałowym ,surówka z czerwonej kapusty .

DZIEŃ PIATY-PIATEK

-Zupa z białej kapusty z pomidorami,sałatka brokułowa z serem pleśniowym i prazonymi migdałami.

-Ziemniaki,ryba smazona -mintaj ,surówka z pora z ogórkiem kiszonym.

 

CZWARTY TYDZIEŃ MIESIACA 19.03-23.03.2018

DZIEŃ PIERWSZY-Poniedziałek

-Zupa jarzynowa, ,placki ziemniaczane ze śmietana.

Ryz ,roladki schabowe z bazylia,suszonym pomidorem i sosem ,surówka z kapusty pekińskiej z papryka i czerwona cebula.

DZIEŃ DRUGI-WTOREK
-Zupa pomidorowa z ryzem, sałatka z cukinii,brokuł z serem feta z koperkiem i sosem czosnkowo-jogurtowym.

Ziemniaki gotowane,kotlet mielony ,buraczki z chrzanem.

DZIEŃ TRZECI-ŚRODA

Zupa grochowa ,naleśniki ze szpinakiem z sosem beszamelowym.

Kasza jeczmienna ,gulasz z kurczaka z warzywami  po meksykańsku,surówka z pora z ogórkiem kiszonym.

DZIEŃ CZWARTY-CZWARTEK

-Zupa kapuśniak,sałatka makaron orso z pieczarka,gotowanym jajkiem,pestkami słonecznika,natka isosem jogurtowo-ziołowym.

Ziemniaki gotowanne,żeberka wieprzowe w sosie pomidorowym,surówka z białej kapusty z natka.

DZIEŃ PIATY-PIATEK

-Zupa ogórkowa,sałatka śródziemnomorska z kaszy cus-cus z cukinia,bakłazanem i papryka w sosie czosnkowym.

-Ziemniaki  gotowane,ryba smazona filet z mintaja ,surówka z kiszonej kapusty.

to top button