MIWA RYBA Catering Garmażeria Warszawa
  • O nas
  • Catering
    • Przekąski
    • Galarety
    • Sałatki i surówki
    • Dania ciepłe
    • Zupy
    • Dodatki
    • Ciasta i desery
  • Obiady
    • Dla firm
  • Produkcja
    • Galarety
      • 250 gram
      • 800 gram
    • Sałatki
    • Wyroby mączne
      • Pierogi
      • Uszka
      • Krokiety
      • Naleśniki
      • Placki
  • Specjalne okazje
    • Boże Narodzenie
    • Komunie
    • Wielkanoc
  • Referencje
  • Kontakt
  • Blog
  • O nas
  • Catering
    • Przekąski
    • Galarety
    • Sałatki i surówki
    • Dania ciepłe
    • Zupy
    • Dodatki
    • Ciasta i desery
  • Obiady
    • Dla firm
  • Produkcja
    • Galarety
      • 250 gram
      • 800 gram
    • Sałatki
    • Wyroby mączne
      • Pierogi
      • Uszka
      • Krokiety
      • Naleśniki
      • Placki
  • Specjalne okazje
    • Boże Narodzenie
    • Komunie
    • Wielkanoc
  • Referencje
  • Kontakt
  • Blog
  • 14_foto_1

    Łosoś gotowany 800g

    skład: filet z lososia gotowany 40% żelatyna wieprzowa jajko papryka oliwki substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 11_foto_1

    Łosoś gotowany pod pierzynką ogórkową z sosem jogurtowo chrzanowym 800g

    skład: filet z lososia gotowany 40% jajko papryka oliwki sos jogurtowo chrzanowy żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 13_foto_1

    Łosoś wędzony faszerowany 800g

    skład: łosoś wędzony 30% żelatyna wieprzowa jajaka cgrzan koperek majonez przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 31_foto_1

    Roladki z soli z łososiem i żurawiną 800g

    skład: łosoś norweski sola chrzan zurawina warzywa żelatyna wieprzowa

  • 16_foto_1

    Śledź po japońsku 800g

    skład: filet śledzia 30% żelatyna wieprzowa groszek ogórek konserwowy majonez jajko papryka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 35_foto_1

    Rolada jajeczna po litewsku 800g

    skład: jajka 50% ryż masło cebula koperek przyprawy majonez z chrzanem żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 15_foto_1

    Karp gotowany 800g

    skład: filet z karpia gotowany 40% żelatyna wieprzowa groszek jajko papryka oliwka substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • ryba-faszerowana-800g

    Ryba faszerowana 800g

    skład: filet z mintaja 45% żelatyna wieprzowa kukurydza papryka oliwka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 5_foto_1

    Łosoś gotowany z ogórkiem 250g

    skład: filet z lososia gotowany 40% jajko papryka oliwki sos jogurtowo chrzanowy żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 8_foto_1

    Ryba faszerowana 250g

    skład: filet z mintaja 45% żelatyna wieprzowa kukurydza papryka oliwka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 4_foto_1

    Łosoś gotowany 250g

    skład: filet z lososia gotowany 40% żelatyna wieprzowa jajko papryka oliwki substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 3_foto_1

    Śledź po japońsku 250g

    skład: filet śledzia 30% żelatyna wieprzowa groszek ogórek konserwowy majonez jajko papryka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 34_foto_1

    Rolada jajeczna po litewsku 250g

    skład: jajka 50% ryż masło cebula koperek przyprawy majonez z chrzanem żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 2_foto_1

    Łosoś wędzony faszerowany 250g

    skład: łosoś wędzony 30% żelatyna wieprzowa jajaka chrzan koperek majonez przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 27_foto_1

    Jajka faszerowane pastą lososiową i tuńczykową 250g

    skład: jajka tuńczyk łosoś majonez warzywa gotowane żelatyna wieprzowa przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 32_foto_1

    Jajka faszerowane pastą łososiową i tuńczykową 800g

    skład: jajka tuńczyk łosoś majonez warzywa gotowane żelatyna wieprzowa przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • karp-gotowany-250g

    Karp gotowany 250g

    skład: filet z karpia gotowany 40% żelatyna wieprzowa groszek jajko papryka oliwka substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 33_foto_1

    panga pieczona w galarecie 800g

    skład: filet z pangi pieczony 40% żelatyna wieprzowa majonez z chrzanem brokuły marchew substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 7_foto_1

    Panga pieczona w galarecie 250g

    skład: filet z pangi pieczony 40% żelatyna wieprzowa majonez z chrzanem brokuły marchew substancja konserwująca(sorbinian potasu)

O NAS

Oferta nasza skierowana jest do:

  • hurtowni rybnych
  • hurtowni spożywczych
  • restauracji
  • firm cateringowych
  • indywidualnych odbiorców
  • banków , przedsiębiorstw , zakładów pracy , szkół
  • innych

ZAMÓWIENIA

tel. 500 201 562
tel. 22 615 70 55

biuro@miwa-ryba.pl

ADRES

P.P.H.U MIWA
04-812 Warszawa
ul. Szczytnowska 12
NIP: 952-122-37-53
Regon:010310709

MIWA RYBA Catering Garmażeria Warszawa

Copyright Miwa-ryba 2017 | Wykonanie Goldkey