Dla firm

Profesjonalny catering na konferencje i szkolenia w Warszawie

Nasza firma specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości usług cateringowych, które będą idealnym uzupełnieniem biznesowych wydarzeń. MIWA oferuje Państwu profesjonalnie przygotowany catering na konferencje w Warszawie oraz okolicy, bez względu na liczbę uczestników. Po wcześniejszych konsultacjach możemy przygotować zarówno drobne przystawki, jak i dwudaniowe obiady, które na pewno zasmakują każdemu. Oferta cateringowa dla firm sprawdzi się zawsze wtedy, kiedy potrzebne są wysokiej jakości, dobrze skomponowane posiłki na czas. Do naszych potraw dobieramy tylko najświeższe składniki, dzięki czemu są one tak aromatyczne i pyszne. Od momentu rozszerzenia naszej oferty na catering na konferencje w Warszawie staramy się także otwierać na nowości. Dzięki temu sukcesywnie z roku na rok poszerzamy swój asortyment. Nasz catering na imprezę firmową w Warszawie dedykowany jest zarówno dużym, jak i małym przedsiębiorstwom. Niezależnie od tego, czy organizujesz spotkanie z klientami, konferencję, szkolenie czy jubileusz firmy, jesteśmy gotowi sprostać Twoim oczekiwaniom. Nasza oferta cateringu na imprezę firmową obejmuje zarówno eleganckie przyjęcia, bankiety, jak i bardziej nieformalne spotkania. Do każdego zlecenia podchodzimy z dbałością o smak i estetykę podanych potraw. Nasz catering na imprezę firmową z pewnością pozytywnie zaskoczy gości różnorodnością dań, ciekawą formą podania oraz wysoką jakością składników.

Oferta cateringowa dla firm z Warszawy

Co obejmuje oferta cateringowa dla firm w Warszawie? Nasze usługi nie ograniczają się tylko do dostarczania jedzenia na konferencje. Posiadamy również specjalne menu z dwudaniowymi obiadami, które dowozimy do firm dla pracowników. Aby sprawić, że nasza oferta cateringowa dla firm będzie się wyróżniać, staramy się cały czas ją aktualizować i poszerzać o produkty sezonowe, co wprowadza różnorodność do dań i sprawia, że są najwyższej jakości. Dzięki temu każda potrawa charakteryzuje się doskonałą kompozycją smakową oraz kusi swoim aromatem. Catering na konferencje to z kolei opcja dedykowana organizatorom szkoleń, zjazdów i innego typu spotkań biznesowych w Warszawie, na które dostarczamy ciepłe i pożywne posiłki w dowolnej ilości. Codziennie wykorzystujemy najświeższe produkty, by wychodzić naprzeciw wymaganiom klientów. Catering na konferencje tworzy zespół doświadczonych kucharzy działających z pasją i zaangażowaniem, aby wysokiej jakości posiłki dodały prestiżu każdemu spotkaniu. Aby zapewnić doskonałe wrażenia swoim pracownikom i partnerom biznesowym, warto skorzystać z usług naszego cateringu na imprezę firmową w Warszawie. Przygotujemy różnorodne dania, począwszy od eleganckich przystawek i sałatek, aż po wykwintne dania główne i smakowite desery. Zapraszamy do zapoznania się z menu.

 

Codziennie dostarczamy obiady (zupa +II danie ) w lunch-boxach do firm według ustalonego menu:

MENU

TRZECI TYDZIEŃ MIESIACA 12.03-16.03.2018

DZIEŃ PIERWSZY-PONIEDZIAŁEK
– Zupa barszcz ukraiński,placki drożdżowe

– Makaron ,sznycle z indyka z sosem porowo-śmietanowym,surówka z czerwonej kapusty

DZIEN DRUGI-WTOREK

-Zupa pieczarkowa, sałatka makaron spaghetti ze swiezym ogórkiem i koperkiem z sosem jogurtowo-majonezowym.
-Makaron,gulasz wieprzowy z pieczarkami,surówka z kapusty pekińskiej z papryka i cebula.

DZIEŃ TRZECI-ŚRODA

-Zupa krupnik, placki ziemniaczane ze śmietana.

-Ziemniaki gotowane,kotlet rybny z dorsza ,surówka z białej kapusty.

DZIEŃ CZWARTY-CZWARTEK

-Zupa kalafiorowa, sałatka z kaszy gryczanej nie palonej z ogórkiem,groszkiem , szczypiorkiem ,cebulka czerwona i natka pietruszki.

-Ziemniaki,filet z kurczaka w sosie śmietanowo-migdałowym ,surówka z czerwonej kapusty .

DZIEŃ PIATY-PIATEK

-Zupa z białej kapusty z pomidorami,sałatka brokułowa z serem pleśniowym i prazonymi migdałami.

-Ziemniaki,ryba smazona -mintaj ,surówka z pora z ogórkiem kiszonym.

 

CZWARTY TYDZIEŃ MIESIACA 19.03-23.03.2018

DZIEŃ PIERWSZY-Poniedziałek

-Zupa jarzynowa, ,placki ziemniaczane ze śmietana.

Ryz ,roladki schabowe z bazylia,suszonym pomidorem i sosem ,surówka z kapusty pekińskiej z papryka i czerwona cebula.

DZIEŃ DRUGI-WTOREK
-Zupa pomidorowa z ryzem, sałatka z cukinii,brokuł z serem feta z koperkiem i sosem czosnkowo-jogurtowym.

Ziemniaki gotowane,kotlet mielony ,buraczki z chrzanem.

DZIEŃ TRZECI-ŚRODA

Zupa grochowa ,naleśniki ze szpinakiem z sosem beszamelowym.

Kasza jeczmienna ,gulasz z kurczaka z warzywami  po meksykańsku,surówka z pora z ogórkiem kiszonym.

DZIEŃ CZWARTY-CZWARTEK

-Zupa kapuśniak,sałatka makaron orso z pieczarka,gotowanym jajkiem,pestkami słonecznika,natka isosem jogurtowo-ziołowym.

Ziemniaki gotowanne,żeberka wieprzowe w sosie pomidorowym,surówka z białej kapusty z natka.

DZIEŃ PIATY-PIATEK

-Zupa ogórkowa,sałatka śródziemnomorska z kaszy cus-cus z cukinia,bakłazanem i papryka w sosie czosnkowym.

-Ziemniaki  gotowane,ryba smazona filet z mintaja ,surówka z kiszonej kapusty.