• 5_foto_1

    Łosoś gotowany z ogórkiem 250g

    skład: filet z lososia gotowany 40% jajko papryka oliwki sos jogurtowo chrzanowy żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 8_foto_1

    Ryba faszerowana 250g

    skład: filet z mintaja 45% żelatyna wieprzowa kukurydza papryka oliwka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 4_foto_1

    Łosoś gotowany 250g

    skład: filet z lososia gotowany 40% żelatyna wieprzowa jajko papryka oliwki substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 3_foto_1

    Śledź po japońsku 250g

    skład: filet śledzia 30% żelatyna wieprzowa groszek ogórek konserwowy majonez jajko papryka przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 34_foto_1

    Rolada jajeczna po litewsku 250g

    skład: jajka 50% ryż masło cebula koperek przyprawy majonez z chrzanem żelatyna wieprzowa substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 2_foto_1

    Łosoś wędzony faszerowany 250g

    skład: łosoś wędzony 30% żelatyna wieprzowa jajaka chrzan koperek majonez przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 27_foto_1

    Jajka faszerowane pastą lososiową i tuńczykową 250g

    skład: jajka tuńczyk łosoś majonez warzywa gotowane żelatyna wieprzowa przyprawy substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 6_foto_1

    Karp gotowany 250g

    skład: filet z karpia gotowany 40% żelatyna wieprzowa groszek jajko papryka oliwka substancja konserwująca(sorbinian potasu)

  • 7_foto_1

    Panga pieczona w galarecie 250g

    skład: filet z pangi pieczony 40% żelatyna wieprzowa majonez z chrzanem brokuły marchew substancja konserwująca(sorbinian potasu)

to top button